Genesis

Alla djur serverade © 2016

Kenzo - Genesis Fed Dog

 

När vår foderbutik skulle sluta sälja det foder som våra hundar åt, kände vi lite panik då våran schäfer Kenzo är överkänslig mot vissa foder. Det visar sig genom att han"fnattar" sig under hakan så att sår uppstår, slickar sig frenetiskt mellan trampdynorna och blir orolig i sin mage.

 

När vi berättade om vårt bekymmer, frågade Eva på Tassebo i Slöinge om vi ville vara med och prova ut ett nytt foder för den svenska marknaden. Ja sa vi, för vi kände att vi ville vara med för att testa om det passade Kenzo.

 

Eva tog hem foder från olika tillverkare och vi beskrev hur Kenzo och vår andra hund upplevt fodret vi provat.

 

När vi fick möjlighet att prova Genesis Skin and Coat kände vi oss hur nöjda som helst. Vi har en hund som mår bra, är pigg och klådfri. Och allt detta till ett överkomligt pris dessutom! Sen ytterligare ett plus i kanten: fast och fin avföring! Och det redan från början!

 

Att vi valde att vara med i testet och utsätta våra hundar för ett tätt foderbyte var, för att vi ville, (egoistiska som vi är) hitta ett foder som Kenzo tålde. (Vår andra hund har inga problem oavsett vad han äter för foder, så han hänger med på samma)

 

Vänliga hälsningar

 

Kenzo, Sinus, Tomas och Helen

Genesis är framtagen för att ge det högsta tänkbara näringsvärde. Våra direktiv till våra närings-specialister var enkla: "Tag fram det bästa,mest näringsrika foder som möjligt. Inga begränsningar, inga genvägar."

 

Tillverkningsprocessen är en kritisk del i samansättningen av ett absolut top foder. När vi tillverkar Genesis, följer vi strikta regler för kvalitetskontroll.

 

Alla Genesis produkter är sammansatta för att ge ditt husdjur oöverträffad näringsrikhet och en fantastisk smaksättning. Genesis tillsammans med din vård är allt ditt husdjur behöver för att leva ett hälsosamt och glatt liv.

 

Livsupphöjande sammansättning

 

Att ge ditt husdjur ett så bra liv som möjligt är viktigt för oss.

 

Genesis foder, enligt vår åsikt, är ett absolut premium foder, noggrant sammansatt och framställt enligt exakta föreskrifter.

 

Vi använder speciella ingredienser tillsammans med den rätta blandningen av vitaminer, mineraler och näringsämnen framtagna för att ge ditt husdjur ett långt, glatt och friskt liv.

 

Vi har valt dessa ingredienser noga med tanke på ditt husdjur - vi lade inga begränsningar på kvalitet, eftersom vi tycker att ditt husdjur behöver det bästa - Genesis!

 

Ditt husdjur kommer att älska smaken av Genesis - du kommr att älska resutlatet som du ser i ditt husdjurs päls, ögon, trampdynor och allmänna fysiska och psykiska kondition. Du bedömer själv!

 

Ultra Premium Genesis, tillsammans med friskt vatten, mycket motion och, naturligtvis, kärlek och omtanke är det absolut bästa valet för ditt husdjur.

Genesis: Ultra Premium Brand

Högsta Kvalité Smakgaranti Näringsrikt