Hip & Joint

Ingredienser:

Kycklingkött

Ris

Majs

Kycklingfett

Brunt Ris

Torkade ägg

Torkad betmassa

Ground Korn

Fiskmjöl

Torkad öljäst

Protein hydrolysatet

Hela Ground linfrön

Torkade tomater pressrester

Fiskolja

Torkade Selleri

Torkade ärter

Green lipped Musslor

Kaliumklorid

Natriumhexametafosfat

Torkade Hela Morötter

Torkade äpplen

Dicalciumphosphate

Lecitin

Kalciumkarbonat

Torkade tranbär

L-lysin

Torkade blåbär

Natriumklorid

Kondroitinsulfat

Glukosaminhydroklorid

DL-metionin

Cikoria Pulver

Askorbinsyra

Jästextrakt

Torkade Marigold Petals

L-Carnitin

Zinksulfat

Zink Proteinate

Vitamin E tillskott

Järnsulfat

Mangan Sulfat

Inositol

Niacin Supplement

Iron Proteinate

Mangan Proteinate

Zinkoxid

Biotin

Tiamin mononitrat

Kopparsulfat

Pyridoxinhydroklorid

Koppar Proteinate

Vitamin A Supplement

Riboflavin Supplement

Kalciumpantotenat

Kalciumjodat

Mangansyra Oxide

Vitamin B12-tillskott

Natrium Selenit

Vitamin D3 Supplement

Menadion Dimethylpyrimidinol bisulfit

Folsyra

Näringsinnehåll:

Råprotein 25,0%

Råfett 15,0%

RÅFIBRER 2,5%

Fukt 8,0%

Råaska 7,0%

Kalcium 1,10%

Fosfor 0,95%

Kalium 0,60%

Natrium 0,30%

Magnesium 0,11%

Vitamin A 16.500 IE / kg

Vitamin D3 1100 IE / kg

Vitamin E 120 IE / kg

Vitamin K3 0,53 mg / kg

Vitamin C 150 mg / kg

Tiamin B1 13 mg / kg

Riboflavin B2 22 mg / kg

Pyridoxin B6 8 mg / kg

Vitamin B12 0,16 mikrogram / kg

Biotin 450 mikrogram / kg

Kolin 2000 mg / kg

Folsyra 1,75 mg / kg

Niacin 55 mg / kg

Pantotensyra 27 mg / kg

Zink 175 mg / kg

Koppar (som kopparsulfat) 8 mg / kg

Koppar (som koppar-aminosyra hydrat) 4 mg / kg

Mangan 50 mg / kg

Järn 275 mg / kg

Jod 2,0 mg / kg

Selen 0,27 mg / kg

Kondroitinsulfat 75 mg / kg

Glukosaminhydroklorid 795 mg / kg

Omega 6 fettsyror 0,5%

Omega 3 fettsyror 3,0%

Omega 06:03 Fatty Acid Ratio 6.0:1 förhållandet

Omsättbar energi 3.651 kcal / kg

Alla djur serverade © 2016