Chicopee

Chicopee Katt foder

 

 

Chicopee är ett High Premium djur foder utvecklat för att ge hälsa till hela kroppen till varje hund och katt i din familj.

 

Vår metod för att ge hela kroppen hälsa säkerställer att varje formula uppfyller de näringsmässiga kraven för varje steg i ditt djurs liv. Ditt husdjur är en del av din familj, från den spännande dag din lilla lurviga vän anländer, att njuta av hans eller hennes åldrande i din vård.

 

Med Chicopee kan du hitta en produkt som möter varje livs skede i ditt husdjurs liv. Vi använder bara de finaste ingredienserna så att du kan lita på den näringsmässiga kvalitet som levereras med varje Chicopee produkt.

 

Hela kroppens Hälsa betyder också att vi har ägnat särskild uppmärksamhet åt livets skeenden hos ditt djur när vi väljer storlek och form på bitarna för varje produkt. Varför är detta viktigt? Bitarnas form påverkar också smaken på maten till ditt husdjur. Du kan känna förtroende för att liksom ge ditt husdjur utmärkt näring med Chicopee, att du också ger dem en läcker måltid som de verkligen kommer att njuta av.

Alla djur serverade © 2016