Genesis

Genesis:Ultra Premium Brand

 

 

Genesis är framtagen för att ge det högsta tänkbara näringsvärden. Våra direktiv till våra närings-specialister var enkla: "Tag fram det bästa,mest näringsrika foder som möjligt. Inga begränsningar, inga genvägar."

 

Tillverkningsprocessen är en kritisk del i samansättningen av ett absolut top foder. När vi tillverkar Genesis, följer vi strikta regler för kvalitetskontroll.

 

Alla Genesis produkter är sammansatta för att ge ditt husdjur oöverträffad näringsrikhet och en fantastisk smaksättning. Genesis tillsammans med din vård är allt ditt husdjur behöver för att leva ett hälsosamt och glatt liv.

 

Livsupphöjande Sammansättning

 

Att ge ditt husdjur ett så bra liv som möjligt är viktigt för dig.

Genesis foder, enligt vår åsikt, är ett absolut premium foder noggrant sammansatt och framställt enligt exakta föreskrifter. Vi använder speciella ingredienser tillsammans med den rätta blandningen av vitaminer, mineraler och näringsämnen framtagna för att ge ditt husdjur ett långt, glatt och friskt liv.

 

Vi har valt dessa ingredienser noga med tanke på ditt husdjur - vi lade inga begränsningar på kvalitet eftersom vi tycker att ditt husdjur behöver det bästa - Genesis!

 

Ditt husdjur kommer att älska smaken av Genesis - du kommr att älska resutlatet som du ser i ditt husdjurs päls, ögon, trampdynor och allmänna fysiska och psykiska konditionen. Du bedömer själv!

 

Ultra Premium Genesis, tillsammans med friskt vatten, mycket motion och, naturligtvis, kärlek och omtanke är det absolut bästa valet för ditt husdjur.

Alla djur serverade © 2016